Scarlett Johansson má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy

NETKY.SK • 3 Máj 2012, 10:55 • 2 min
Scarlett Johansson má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy

Scarlett Johansson má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy - Celebrity Meno americkej herečky Scarlett Johansson už fanúšikovia a fanúšičky nájdu aj na hollywoodskom Chodníku slávy. V poradí 2470.

slovakia

left justify in out

img

Meno americkej herečky Scarlett Johansson už fanúšikovia a fanúšičky nájdu aj na hollywoodskom Chodníku slávy. V poradí 2470. hviezda sa nachádza pred Múzeom voskových figurín Madame Tussauds na Hollywood Boulevard. Na stredajšej ceremónii odhaľovania hviezdy sa zúčastnila herečkina matka Melanie Sloan, stará mama Dorothy Sloan, ale aj jej herecký kolega z filmu Avengers: Pomstitelia 3D Jeremy Renner. Očakávaná akčná snímka sa do americkej kinodistribúcie dostane v piatok, na Slovensku ju môžu diváci a diváčky vidieť už dnes. "Pracovať s ňou bolo úžasne príšerné. Šesť mesiacov ma hádzala z miesta na miesto, bila ma, šliapala po mne a každý deň utierala podlahu mojou dôstojnosťou a hrdosťou - a to všetko s úsmevom na tvári. Teraz konečne ja môžem šliapať po tebe, srdiečko," zavtipkoval 41-ročný Renner. Dvadsaťsedemročná Johansson označila svoju hviezdu na Chodníku slávy za veľký míľnik v jej kariére.

Scarlett Johansson debutovala v roku 1994 vo filme North. V roku 1997 si vyslúžila nomináciu na Independent Spirit Award za ženský herecký výkon v hlavnej úlohe drámy Manny & Lo (1996). Medzinárodne známou sa stala vďaka romantickej dráme Zaklínač koní (1998), v ktorej si zahrala po boku Kristin Scott Thomas a Roberta Redforda. Okrem spomínaných je známa aj z filmov Stratené v preklade (2003), Dievča s perlou (2003), Match Point - Hra osudu (2005), Dokonalý trik (2006), Čierna Dahlia (2006), Vicky Cristina Barcelona (2008), Kráľova priazeň (2008), Nie je z teba až tak paf (2009) či Kúpili sme ZOO (2011).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies