SC: Žreb osemfinále sa bude opakovať, zlyhal ľudský faktor

NETKY.SK • 1 Október 2019, 08:30 • 2 min
SC: Žreb osemfinále sa bude opakovať, zlyhal ľudský faktor

BRATISLAVA - V pondelok síce vyžrebovali dvojice osemfinálového 5. kola slovenskej futbalovej pohárovej súťaže Slovnaft Cup 2019/2020, ktorý dal dokopy napríklad fortunaligové konfrontácie medzi Nitrou a Ružomberkom či Serede so Žilinou, ale žreb v sídle Slovenského futbalového zväzu (SFZ) v Bratislave sa napokon bude opakovať.

slovakia

left justify in out

SFZ na svojom oficiálnom facebookovom profile priznal zlyhanie ľudského faktora a ospravedlnil sa: "Pri žrebe osemfinále (v pondelok o 13.30 h) zlyhal ľudský faktor a keďže je pre SFZ regulárnosť na prvom mieste, žreb tejto fázy Slovnaft Cupu sa zopakuje v utorok 1. októbra v Sieni slávy slovenského futbalu. Slovenský futbalový zväz sa za túto chybu všetkým ospravedlňuje."

 

 

Pri pôvodnom žrebovaní sa totiž ani v jednej zo šestnástich loptičiek nenachádzal klub z Dunajskej Stredy. Loptičku s názvom miestneho FC DAC (napísanú perom, kým ostatné názvy boli vytlačené tlačiarňou, pozn.) zjavne, no bez upozornenia, pridali do osudia až tesne pred koncom žrebu, keď v sklenenej nádobe zostala len posledná loptička. Namiesto toho pri žrebe bol dvakrát FK Senica, raz správne v dvojici OFK Malženice s prípadným osemfinálovým súperom bratislavskou Petržalkou a raz už ako istý postupujúci, v tomto prípade loptičku po vyžrebovaní Senice iba odložili.


Pre zaujímavosť, takto dopadol pondelkový žreb osemfinále slovenskej futbalovej pohárovej súťaže Slovnaft Cup 2019/2020 (hrá sa na jeden zápas, v prípade remízy po 90 minútach rozhodne o postupujúcom penaltový rozstrel). Utorkový žreb nanovo ukáže, či príde na niektorú z týchto konfrontácií:


FC Nitra - MFK Ružomberok
FC Spartak Trnava - MFK Skalica
ŠKF iClinic Sereď - MŠK Žilina
FC DAC 1904 Dunajská Streda - TJ Liptovská Štiavnica/ŠK Slovan Bratislava/TJ Oravská Poruba/Partizán Bardejov
FC Petržalka - OFK Malženice/FK Senica
FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble - MFK Tatran Liptovský Mikuláš
FK Poprad - Slávia TU Košice/FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa
AS Trenčín - MFK Dukla Banská Bystrica
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies