SC: V semifinále Dunajská Streda so Senicou a Trenčín s Banskou Bystricou

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 12:21 • 2 min
SC: V semifinále Dunajská Streda so Senicou a Trenčín s Banskou Bystricou

BRATISLAVA - Futbalisti DAC 1904 Dunajská Streda privítajú FK Senica v prvom stretnutí semifinále slovenskej pohárovej súťaže Slovnaft Cupu doma 7. apríla od 18.00 h.

slovakia

left justify in out

Druhé semifinále medzi AS Trenčín a Duklou Banská Bystrica sa uskutoční o deň neskôr od 17.30 h. Semifinále sa už na rozdiel od doterajších fáz súťaže hrá na odvety. Uskutočnia sa 21. apríla o 17.30 h v Senici, resp. Banskej Bystrici. Informuje o tom portál Slovenského futbalového zväzu futbalnet.sk.
Finále slovenskej pohárovej klubovej súťaže sa uskutoční 1. mája 2015 v Národnom tréningovom centre v Poprade. Vlani v prvý májový deň sa v rozhodujúcom dueli Slovnaft Cupu v Myjave presadili hráči MFK Košice, ktorí zdolali Slovan Bratislava 2:1 a tešili sa z celkového triumfu. Obidva kluby vypadli v tohtosezónnej edícii už vo štvrťfinále: Košice vyradila v penaltovom rozstrele Dunajská Streda, Slovan zasa neuspel v Trenčíne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona