SC: Ružomberok posledným štvrťfinalistom

NETKY.SK • 11 November 2015, 15:43 • 2 min
SC: Ružomberok posledným štvrťfinalistom

TOPOĽČANY - Futbalisti fortunaligového MFK Ružomberok v stredu skompletizovali okteto účastníkov jarného štvrťfinále Slovnaft Cupu 2015/2016.

slovakia

left justify in out

Liptáci v stretnutí osemfinálového 5. kola slovenskej pohárovej súťaže zvíťazili na ihrisku treťoligového MFK Topvar Topoľčany poľahky 5:0. Po dva góly si v drese favorizovaného tímu pod trénerským vedením Ladislava Pecka, ktorý však pre opatrenie disciplinárnej komisie SFZ chýbal na lavičke mužstva v tomto zápase, pripísali Michal Faško s Pavlom Masarykom, jeden zásah pridal Peter Maslo.

 

"Ruža" v nasledujúcom vyraďovacom kole narazí na FC ViOn Zlaté Moravce. Zvyšné štvrťfinálové dvojice tvoria posledný zástupca nižších súťaži FC VSS Košice (Doxxbet II. liga skupina východ) a úradujúci slovenský majster i obhajca pohárovej trofeje AS Trenčín, ďalej FK Senica - ŠK Slovan Bratislava a MŠK Žilina - FC DAC 1904 Dunajská Streda.

Výsledok stredajšieho záverečného stretnutia osemfinálového 5. kola slovenskej pohárovej futbalovej súťaže Slovnaft Cupu 2015/2016 (hralo sa na jeden zápas):

MFK Topvar Topoľčany - MFK Ružomberok 0:5 (0:3) - do štvrťfinále postúpil Ružomberok
Góly: 23. a 50. Faško, 38. a 70. P. Masaryk, 35. P. Maslo

Dvojice jarného štvrťfinále (hrá sa na jeden zápas):
FC VSS Košice - AS Trenčín
FC ViOn Zlaté Moravce - MFK Ružomberok
FK Senica - ŠK Slovan Bratislava
MŠK Žilina - FC DAC 1904 Dunajská Streda



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies