SC: Obhajca z Košíc vo štvrťfinále proti D. Strede 18. marca

NETKY.SK • 20 Február 2015, 14:24 • 2 min
SC: Obhajca z Košíc vo štvrťfinále proti D. Strede 18. marca

BRATISLAVA - Členovia športovo-technickej komisie Slovenského futbalového zväzu (ŠTK SFZ) vyslovili na ostatnom zasadnutí súhlas so zaslanými upresnenými termínmi stretnutí Slovnaft Cupu 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, ŠTK SFZ žiadala domáce kluby, ktoré postúpili do štvrťfinále tejto slovenskej pohárovej súťaže, aby nahlásili presný termín duelu do 17. februára. Podľa rozpisu republikových súťaží SFZ je štvrťfinálový program stanovený na 17. - 18. marca 2015.

 

Zástupcovia športovo-technickej komisie SFZ súhlasili, že v utorok 17. marca sa uskutočnia duely FC Spartak Trnava - FK Senica (začiatok o 15.00 h) a FK Dukla Banská Bystrica - FK Slovan Duslo Šaľa (výkop o 16.30 h). O deň neskôr 18. marca sa odohrajú dve zostávajúce štvrťfinálové stretnutia Slovnaft Cupu MFK Košice (obhajca trofeje) - FC DAC 1904 Dunajská Streda (začiatok o 14.30 h) a AS Trenčín - ŠK Slovan Bratislava/FC Nitra (17.30). V prípade súboja "belasých" s druholigistom spod Zobora pôjde ešte o stretnutie osemfinálového 5. kola, ktoré bude v utorok 3. marca o 17.30 h. Informácie priniesla oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu v novej úradnej správe.

 

Štvrťfinále Slovnaft Cupu sa hrá jednokolovo, následné semifinále už bude na dva zápasy (plánované termíny: 7. apríla /prvé stretnutia/, resp. 21. apríla /odvety/). Finále slovenskej pohárovej klubovej súťaže sa uskutoční 1. mája 2015 v Národnom tréningovom centre v Poprade.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies