SC: Dunajská Streda mala v košickom rozstrele viac šťastia

NETKY.SK • 19 Marec 2015, 08:24 • 2 min
SC: Dunajská Streda mala v košickom rozstrele viac šťastia

KOŠICE - Futbalisti MFK Košice neobhája vlaňajšie prvenstvo v slovenskej pohárovej súťaži Slovnaft Cupe.

slovakia

left justify in out

Zverenci Mareka Fabuľu prehrali v stredajšom domácom štvrťfinále s hráčmi Dunajskej Stredy 2:3 na strely zo značky pokutového kopu a nepostúpili do najlepšej štvorky. V riadnom hracom čase sa duel v Čermeli skončil nerozhodne 1:1, keďže na gól Miroslava Viazanka zo 64. min odpovedal v závere hosťujúci Marin Ljubičič. V následnom penaltovom rozuzlení z "bieleho bodu" neuspeli až traja Košičania.


"Uvedomovali sme si, že ideme hrať proti veľmi snaživému a húževnatému súperovi, ktorý nepredáva kožu lacno. V prvom polčase aj vďaka vetru sa hra opticky odvíjala viac na našej polovici. Napriek tomu sme mali dve, tri šance, aby sme sa ujali vedenia. Vedúci gól po prestávke nám psychicky veľmi pomohol. Záver zápasu sme nezvládli. Stratili sme ľahkú loptu a súper skóroval. Práve tento gól sa podpísal pod penaltový rozstrel. Na našej strane bolo cítiť dozvuk nepríjemnej emócie. Preto gratulujem súperovi k postupu a držím mu palce, aby to v pohári dotiahol čo najďalej," uviedol na internetovej stránke košického klubu tréner Marek Fabuľa.


Dunajskostredčania si boli vedomí sily MFK, ktorý síce má v klubovej kuchyni vážne problémy, ale na trávniku nepredá kožu lacno. "Nie som prekvapený z tohto zápasu, lebo Košice majú veľmi dobre organizované mužstvo. Ak sa naskytne priestor, hrajú veľmi nebezpečne smerom dopredu. Bolo jasné, že si musíme dávať veľký pozor. Počas 90 minút predvádzal môj tím relatívne dobrú hru. Ku koncu dostalo stretnutie napätie a nám sa napokon podarilo vyrovnať. Jedenástky sú lotéria. My sme mali viac šťastia," podotkol tréner DAC Tomislav Marič.
Na futbalistov zo Žitného ostrova čaká v semifinále Senica.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies