SC: Bartánus nemusí so zraneným ramenom podstúpiť operáciu

NETKY.SK • 12 Február 2016, 16:32 • 2 min
SC: Bartánus nemusí so zraneným ramenom podstúpiť operáciu

ŽILINA - Slovenský hokejista Marek Bartánus nemusí podstúpiť operáciu.

slovakia

left justify in out

Krídelník majstrovských Košíc si zranil rameno vo štvrtkovom úvodnom dueli Slovakia Cupu 2016, v ktorom Slovensko zdolalo Bielorusko 2:1.

Bartánus si privodil zranenie tesne pred vyrovnávajúcim gólom na 1:1, o ktorý sa postaral Tomáš Marcinko. Dvadsaťosemročný krídelník si zakryl puk, no bieloruský protihráč ho prekvapil tvrdým hitom, po ktorom mu vyskočilo pravé rameno. Ešte počas zápasu ho sanitka odviezla na ďalšie vyšetrenie do nemocnice. "Dostal náraz zozadu, nikto z nás to v rýchlosti nevidel. Rameno mu nevydržalo. Mrzí ma to, je to silný hráč, zapadá do našej koncepcie aj povahovo, aj hokejovo. Určite to nebude na niekoľko dní," uviedol po stretnutí kouč slovenskej reprezentácie Zdeno Cíger.

 

Mediálny zástupca SZĽH Ľuboš Schwarzbacher na margo zdravotného stavu Bartánusa v piatok pre zväzovú webstránku uviedol: "Štvrtkové RTG vyšetrenie v žilinskej nemocnici dopadlo relatívne OK, lekár zatiaľ vylúčil operáciu. Momentálne je Marek v Košiciach, kde sa dnes večer o 19.30 podrobí magnetickej rezonancii."

 

V slovenskom výbere by mal zraneného lídra "oceliarov" nahradiť Michael Vandas z Vítkovice Steel.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona