Saxo Bank bude sponzorom tímu Tinkoff-Saxo aj v roku 2015

NETKY.SK • 7 August 2014, 14:08 • 2 min
Saxo Bank bude sponzorom tímu Tinkoff-Saxo aj v roku 2015

KODAŇ - Cyklistický tím Tinkoff-Saxo, vedený dvojnásobným víťazom Tour de France Albertom Contadorom, bude mať aj v roku 2015 podporu hlavného sponzora Saxo Bank.

slovakia

left justify in out

Obe strany spolupracujú od roku 2008. Ruský majiteľ stajne Oleg Tinkov pritom minulý týždeň navrhol, aby sa zmenil názov tímu na Tinkoff Team, avšak po ohlásení pokračovania spolupráce sa napokon nebude nič meniť. "Saxo Bank vedený Larsom a Kimom (výkonní riaditelia Saxo Bank Lars Seier Christensen a Kim Fournais, pozn. red.) je od roku 2008 spoľahlivým partnerom a pre tím, ako aj pre mňa znamenajú naozaj veľa," uviedol podľa agentúry Reuters šéf tímu Bjarne Riis. "Za tie roky sme spoločne dosiahli skvelé výsledky a pokračujúca spolupráca zabezpečí stabilitu, ktorá je nevyhnutná pre ktorýkoľvek cyklistický tím, ktorý sa snaží vybudovať silný tím a dosiahnuť úspechy na cestách."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies