Saviola spoluhráčom Weissa v Pireuse

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 09:30 • 2 min
Saviola spoluhráčom Weissa v Pireuse

PIREUS - Argentínsky futbalový útočník Javier Saviola sa stal spoluhráčom slovenského reprezentanta Vladimíra Weissa mladšieho v gréckom klube Olympiakos Pireus.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný bývalý zakončovateľ Realu Madrid či FC Barcelona podpísal kontrakt na dva roky, privítalo ho asi 2500 fanúšikov. Grécke médiá informovali, že Saviola zarobí ročne 1,6 milióna eur plus ďalších 400 000 na bonusoch.

 

Rodák z Buenos Aires patril svojho času k najväčším futbalovým talentom planéty, v A-tíme River Plate debutoval už ako 16-ročný. V roku 1999 získal titul najlepšieho futbalistu Južnej Ameriky, o dva roky neskôr putoval za 15 miliónov eur do FC Barcelona. V 123 zápasoch v drese katalánskeho gigantu nastrieľal 49 gólov, neskôr hosťoval v Monaku a Seville, v roku 2007 sa sťahoval do madridského Realu. Potom hral za Benficu Lisabon a Malagu, za ktorú v minulom ročníku strelil osem gólov v 27 vystúpeniach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona