Sávio: Zidane v Reale riskuje svoj status legendy

NETKY.SK • 2 Február 2016, 13:59 • 2 min
Sávio: Zidane v Reale riskuje svoj status legendy

MADRID - Bývalý spoluhráč Zinedina Zidana zo španielskeho futbalového klubu Real Madrid Sávio sa obáva, že súčasný kouč "bieleho baletu" hazarduje so svojou povesťou legendy. Ikona svetového futbalu Zidane je trénerom Realu Madrid od začiatku januára po tom, ako pri mužstve skončil Rafael Benítez.

slovakia

left justify in out

"Nie je to otázka toho, či má dostatok skúseností a či si v novej úlohe poradí. Bol som prekvapený, že sa ´Zizou´ odhodlal vziať post trénera v Reale, kde je legendou a idolom," vyhlásil Sávio podľa portálu sportowefakty.wp.pl.


"V klube dosiahol veľmi veľa a stále je v ňom veľmi uctievaný. Tým, že sa stal koučom madridského mužstva, to všetko riskuje. Na jeho pleciach bude obrovský tlak. Ak sa mu nepodarí naplniť očakávania vedenia klubu a fanúšikov, zničí to status legendy, ktorý získal ako hráč. Túto stratu by už nikdy nenahradil," doplnil 42-ročný bývalý hráč Flamenga Rio de Janeiro či Realu Zaragoza.


Sávio Bortolini Pimentel, ako znie celé meno niekdajšieho šikovného krídelníka, v minulosti 21-krát reprezentoval Brazíliu. Jej dres si obliekol aj 22. februára 1995 v medzištátnom prípravnom stretnutí vo Fortaleze proti Slovensku (5:0).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies