Savages si plánujú dať prestávku

NETKY.SK • 19 December 2016, 09:02 • 2 min
Savages si plánujú dať prestávku

LONDÝN - Anglická post-punková kapela Savages si chce dať v blízkej budúcnosti prestávku. V rozhovore s britským magazínom Loud And Quiet to potvrdila frontmanka formácie Jehnny Beth.

slovakia

left justify in out

"Dáme si prestávku, pretože sme si ju vôbec nedopriali pomedzi oboma nahrávkami," povedala speváčka, ktorá už má pripravených niekoľko projektov. "Mám v pláne jednu spoluprácu, o ktorej teraz nemôžem hovoriť, ale zopár informácií zverejníme už v januári. Veľa vecí, čo som napísala, som si nechávala, takže teraz mám veľa skladieb, no ešte neviem, čo s nimi spravím. Sú pre niečo iné, nie pre Savages," prezradila, pričom dodala, že sa bude sústreďovať najmä na spoluprácu s inými interpretmi. 

Kapela Savages funguje od roku 2011. Okrem Beth v nej pôsobia aj Gemma Thompson (gitara), Ayse Hassan (basgitara) a Fay Milton (bicie). Ich debutová nahrávka Silence Yourself (2013) sa v roku jej vydania zaradila na 19. priečku britského albumového rebríčka. Skupina tento rok v januári vydala druhý album Adore Life. Nahrávku, ktorá sa v UK Charte dostala na 26. miesto, nominovali na prestížnu Mercury Prize. Formácia sa predstavila na tohtoročnom festivale Pohoda v Trenčíne. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies