Sauber pripustil Barrichellov návrat v 2014

NETKY.SK • 3 Október 2013, 14:03 • 2 min
Sauber pripustil Barrichellov návrat v 2014

SOUL - Brazílsky automobilový jazdec Rubens Barrichello síce v tíme Sauber na VC Brazílie v novembri nezaznamená návrat do F1, no tento tím pripustil možnosť, že ho angažuje v novej sezóne. Informovala o tom vo štvrtok agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný bývalý pilot Ferrari ukončil pôsobenie v seriáli MS v roku 2011, keď ho vo Williamse nahradil krajan Bruno Senna. Od tej doby jazdil víťaz 11 Veľkých cien F1 v IndyCar a v pretekoch vo vlasti. Sauber ešte nepotvrdil jazdcov pre rok 2014, špekuluje sa ale o angažovaní Rusa Sergeja Sirotkina. Tímová šéfka Monisha Kaltenbornová pred nadchádzajúcou VC Kórejskej republiky pripustila aj uvažovanie nad Barrichellom.  "Máme niekoľko možností. Vieme, že má obrovské skúsenosti. On sám by sa rád vrátil, takže uvidíme," povedala, pričom však rezolútne vylúčila jeho štart na záverečných pretekoch sezóny v Brazílii na úkor mexického nováčika Estebana Gutierreza, resp. Nemca Nica Hulkenberga: "Nevidím vôbec žiadnu šancu. My nemáme dôvod vymeniť našich jazdcov v týchto pretekoch."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies