Šatka si otvoril strelecký účet v Newcastli

NETKY.SK • 24 Apríl 2014, 17:51 • 2 min
Šatka si otvoril strelecký účet v Newcastli

NEW CASTLE - Slovenský obranca Ľubomír Šatka si mesiac po podpise svojho prvého profesionálneho kontraktu načal strelecký účet počas pôsobenia v anglickom klube Newcastle United.

slovakia

left justify in out

Osemnásťročný obranca, ktorý bol od mája 2012 členom akadémie "Magpies" a pôsobil v juniorských tímoch, otvoril v 36. min skóre stredajšieho duelu rezervy Newcastlu (U-21) proti Blyth Spartans vo finále súťaže Techflow Group Northumberland FA Senior Cup. Nádeje Newcastlu napokon triumfovali 4:0, duel v St. James´ Parku sledovalo 1234 divákov, slovenský zadák odohral celé stretnutie.

 

"Bol to celkovo môj prvý súťažný gól za Newcastle, takže pocity sú naozaj dobré. Zároveň išlo o značne dôležitý presný zásah krátko pred prestávkou. Som teda rád, že som takto prispel k nášmu víťazstvu," povedal rodák z Ilavy. 

 

Bývalý hráč Dubnice Šatka, samozrejme, dúfa, že si výkonmi vyslúži pozornosť kouča A-tímu z Premier League Alana Pardewa. "Mám za sebou vydarenú sezónu. Nepostretli ma žiadne zdravotné ťažkosti, takže som išiel týždeň za týždňom od zápasu k zápasu. Užíval som si to, bolo to dobré. Pokúsim sa ešte viac zabrať. Je motivujúce, keď človek vníma, že kouč dáva šancu mladým hráčom. Budem tvrdo makať počas celého leta a uvidíme, k čomu to povedie," vyhlásil mládežnícky reprezentant SR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies