Šatka oficiálne na hosťovanie z Newcastlu do York City

NETKY.SK • 29 Január 2016, 18:24 • 2 min
Šatka oficiálne na hosťovanie z Newcastlu do York City

YORK - Anglický futbalový klub York City v piatok popoludní skompletizoval hosťovanie slovenského obrancu Ľubomíra Šatku z Newcastlu United.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný zadák, ktorý začínal svoju kariéru v MFK Dubnica, prestúpil v roku 2012 do akadémie Newcastlu United, kde sa dostal do povedomia vďaka svojim presvedčivým výkonom v strede obrany. Jeho progres si všimol aj tréner seniorského mužstva Alan Pardew a dva roky po svojom príchode do St. James Parku Šatka debutoval v drese A-mužstva v zápase FA Cupu proti Leicesteru City.


Počas svojho pôsobenia v Yorku bude slovenský bek nosiť dres s číslom šesť. V novom pôsobisku sa Šatka môže predstaviť už v sobotu. "Bude v nominácii. Samozrejme, najradšej by som ho hneď nasadil. Je veľmi dobrou alternatívou. Môže hrať vľavo, vpravo i v strede obrany, ale aj ako defenzívny stredopoliar," povedal tréner Yorku City Jackie McNamara.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies