Satira po nemecky: Narodila sa 12. manželka Lothara Matthäusa

NETKY.SK • 3 Október 2014, 13:56 • 2 min
Satira po nemecky: Narodila sa 12. manželka Lothara Matthäusa

BERLÍN - Nemecký portál Der Postillon uverejnil v minulých dňoch satirickú fikciu na účet bývalého futbalového reprezentanta Lothara Matthäusa.

slovakia

left justify in out

Zábavný článok mal názov "V Bukurešti sa práve narodila 12. manželka Lothara Matthäusa" a narážal na doterajší osobný aj profesionálny život Nemca po skončení hráčskej kariéry. Celým príbehom sa následne zaoberal aj dokument televízie ZDF "Lothar und Dorina in Love!?"

 

Ako je známe, majster sveta z roku 1990, ktorý bol doteraz štyrikrát ženatý, v minulosti trénersky viedol reprezentácie Maďarska a Bulharska či srbský Partizan Belehrad. Aktuálne žije so súčasnou partnerkou v Maďarsku. 

 

Der Postillon predpovedá, že čerstvo narodená Dorina Aurelia Popescová sa stane 12. zákonitou manželkou o 53 rokov staršieho Nemca ako 22-ročná v roku 2036. Rok predtým by mal Matthäus absolvovať manželstvo číslo jedenásť. 

 

Šťastný príbeh Lothara a modelky Doriny sa skončí po dvoch rokoch. V roku 2039 by vraj rodák z Erlangenu konečne mohol vystriedať Joachima Löwa na poste hlavného trénera nemeckej reprezentácie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies