Saténové ruky pokrstia na Waves Bratislava vinyl Bozkávam

NETKY.SK • 29 September 2015, 16:03 • 2 min
Saténové ruky pokrstia na Waves Bratislava vinyl Bozkávam

BRATISLAVA - Slovenská kapela Saténové ruky pokrstí počas festivalu Waves Bratislava vinyl Bozkávam, ktorý vyšiel v limitovanej edícii 500 kusov.

slovakia

left justify in out

Podujatie sa bude konať 3. októbra v Gorila.sk Urban Space. Krstným otcom sa stane Koloman Kertész Bagala, ktorý podporuje skupinu od prvej skúšky. "Myslím si, že som jeden z divákov, ktorý navštívil asi najviac koncertov Saténových rúk," uviedol a dodal, že sa mu páčia všetky skladby na albume Bozkávam.

 

"Strašne sa mi páči, že vtipné nie sú len texty, ale aj hudba," povedal Kali Bagala, ktorý fandí vinylom od konca 70. rokov minulého storočia. "Vinyly pre mňa znamenajú nostalgiu, detstvo. V tom čase bolo skvelé, ak ste vlastnili gramofón. Dotknúť sa platne bol pre nás najväčší hriech, takže sme to všetci vedeli takými tými chirurgickými chvatmi chytať a uložiť. Ak nejakú skladbu poznáte dajme tomu z rádií a potom si ju zrazu pustíte na nejakej dobrej aparatúre z vinylu, zistíte, že sú tam oveľa lepšie a krajšie zvuky, ako ste dovtedy poznali," objasnil krstný otec.

 

Kapela Saténové ruky, v ktorej pôsobia Vlado Janček (spev, gitara), Bebe (spev, basgitara), Kasko (spev, gitara) a Jožo Lipa (bicie), vydala debutový album Bozkávam na CD tento rok v máji. Nahrávka obsahuje 14 skladieb, medzi nimi sú aj piesne ako Debil a kráľovná, Had či DušaN. Autorom obalu je Palo Čejka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies