Šatan zatiaľ nedal žiadnu odpoveď Kuopiu

NETKY.SK • 25 November 2013, 15:15 • 2 min
Šatan zatiaľ nedal žiadnu odpoveď Kuopiu

KUOPIO - Slovenský hokejista Miroslav Šatan zatiaľ nedal predstaviteľom fínskeho klubu KalPa Kuopio žiadnu odpoveď. Kapitána majstrov sveta 2002 oslovil tím fínskej najvyššej súťaže s ponukou na spoluprácu. Šatan je momentálne bez kontraktu, nikde nehráva a pripravuje sa v zámorí.

slovakia

left justify in out

"Loptička je na jeho strane. Všetko, čo bolo nutné urobiť, sme urobili. Nechceme ho však naháňať s rozhodnutím," priznal pre Savon Sanomat riaditeľ KalPa Hockey Toni Saksman. Okrem KalPy by mali o Šatana záujem aj iné európske kluby. Kuopio zatiaľ ponúkalo slovenskému útočníkovi kontrakt do vianočnej reprezentačnej prestávky.

Šatan nedávno potvrdil reprezentačnému trénerovi Vladimírovi Vůjtkovi, že by chcel hrať na zimných olympijských hrách. Podmienkou je však zápasová prax a potrebná výkonnosť. Rodák z Topoľčian nehral klubový hokej od vlaňajšieho novembra, keď sa zranil v drese Slovana v zápase KHL proti Levu Praha po zrážke so Zdenom Chárom. Za slovenskú reprezentáciu nastúpil v príprave a potom i na majstrovstvách sveta v Helsinkách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies