Šatan už so Slovanom podpísal skúšobný kontrakt, tvrdí web ligy

NETKY.SK • 17 August 2012, 10:46 • 2 min
Šatan už so Slovanom podpísal skúšobný kontrakt, tvrdí web ligy

Šatan už so Slovanom podpísal skúšobný kontrakt, tvrdí web ligy - Hokej Slovenský hokejový útočník Miroslav Šatan je už zmluvne zaviazaný so nováčikom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovanom Bratislava. Podľa oficiálnej stránky súťaže podpísal skúsen

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový útočník Miroslav Šatan je už zmluvne zaviazaný so nováčikom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovanom Bratislava. Podľa oficiálnej stránky súťaže podpísal skúsený hráč so slovenským majstrom skúšobný kontrakt. 
      Napriek tomu, že sa o angažovanie Šatana v lete snažili aj kluby zo zámorskej NHL, v utorok už dohodu o pokračovaní spolupráce Slovan-Šatan avizoval tréner "belasých" Rostislav Čada. 
      Som rád, že pribudol do mužstva Kamil Kreps a že pribudne ďalší hráč - Miro Šatan, ktorý bude pre mužstvo veľkým prínosom. Trénuje s nami, hovorili sme spolu, že prvýkrát v našom drese nastúpi budúci týždeň po návrate mužstva zo Švédska," povedal Čada po utorňajšom zápase European Trophy proti pražskej Sparte (3:5).
      Poslednou sezónou 37-ročného Šatana v zámorí bola 2009/10, ktorú ovenčil ziskom Stanleyho pohára v drese Bostonu Bruins. Odvtedy sa predstavil už len v drese bratislavského klubu. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies