Šatan sa v zápase s Trenčínom zranil

NETKY.SK • 29 Február 2012, 08:03 • 2 min
Šatan sa v zápase s Trenčínom zranil

atan sa v zápase s Trenčínom zranil - Hokej Slovan Bratislava prišiel v utorňajšom domácom zápase s Duklou Trenčín o svojho kapitána Miroslava Šatana, ktorý si poranil koleno. V stredu ho čaká vyšetrenie a až po ňom bude vedieť presnú dĺžku liečby.

slovakia

left justify in out

img

Slovan Bratislava prišiel v utorňajšom domácom zápase s Duklou Trenčín o svojho kapitána Miroslava Šatana, ktorý si poranil koleno. V stredu ho čaká vyšetrenie a až po ňom bude vedieť presnú dĺžku liečby.
      Po zápase nechcel prezradiť žiadne detaily a novinárom odpovedal diplomaticky: "Ide play off... viete, ako sa na takéto otázky v Amerike odpovedá - zranenie v dolnej časti tela. To je všetko, čo k tomu teraz môžem povedať," uviedol kapitán majstrov sveta z Göteborgu.
      Zranenie si privodil po zraze s Tiborom Melichárkom, ktorý zasiahol jeho koleno. "Ešte som nevidel záznam, takže to neviem okomentovať, či sa hráč mohol vyhnúť, či to bola nehoda. Melichárka však poznám a myslím si, že to bola skôr nešťastná náhoda," pokračoval.
      Incident sa odohral už v 14. minúte, keď sa zrazil s protihráčom a s bolestivou grimasou si držal koleno. Šatan so sebazaprením ešte dohral prvú tretinu, no na druhú nenastúpil. "Chcel som ešte hrať, ale tá bolesť mi to nedovolila. Ukázalo sa, že bude rozumnejšie, keď sa to dolieči," dodal.
      Slovan aj bez svojej opory nakoniec nad Duklou vyhral presvedčivo 4:1.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies