Šatan sa o budúcnosti rozhodne možno ešte tento mesiac

NETKY.SK • 3 Jún 2013, 14:19 • 2 min
Šatan sa o budúcnosti rozhodne možno ešte tento mesiac

BRATISLAVA - Rozhodnutie o možnom pôsobení útočníka Miroslava Šatana v Slovane Bratislava v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) aj v nadchádzajúcej sezóne by mohlo byť známe do 20. júna. Informuje o tom oficiálny klubový web "belasých".

slovakia

left justify in out

Generálny manažér Slovana Maroš Krajči sa so Šatanom stretol dvakrát pred jeho odchodom na dovolenku. "S Mirom sme sa rozprávali o jeho pôsobení v našom drese aj v budúcom ročníku. Všetko je zatiaľ otvorené, definitíva by mohla padnúť do 20. júna,“ povedal Maroš Krajči.

Tridsaťosemročný Šatan odohral v sezóne 2012/2013 za Slovan 21 duelov s bilanciou 7 gólov a 5 asistencií. Pre zdravotné problémy nútene pauzoval od 3. novembra až do konca základnej časti a nehral ani v play-off. Držiteľ Stanleyho pohára s Pittsburghom sa v máji predstavil na majstrovstvách sveta, vo ôsmich zápasoch strelil jeden gól a pridal dve asistencie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies