Šatan nenastúpi ani proti Levom, stále je otázny nástup po prestávke

NETKY.SK • 7 December 2012, 13:36 • 2 min
Šatan nenastúpi ani proti Levom, stále je otázny nástup po prestávke

Šatan nenastúpi ani proti Levom, stále je otázny nástup po prestávke - Hokej Útočník bratislavského Slovana Miroslav Šatan bude svojim spoluhráčom chýbať aj v sobotňajšom, už druhom vzájomnom zápase KHL s HC Lev Praha. Či však bude môcť po reprezentačnej

slovakia

left justify in out

img

Útočník bratislavského Slovana Miroslav Šatan bude svojim spoluhráčom chýbať aj v sobotňajšom, už druhom vzájomnom zápase KHL s HC Lev Praha. 

Či však bude môcť po reprezentačnej prestávke nastúpiť v niektorom z piatich zostávajúcich zápasoch tohto roka (doma Ufa, Nižnekamsk, Kazaň, vonku Dinamo Moskva, Petrohrad) si lekár HC Ján Grauzel netrúfol určiť.

"Ťažko povedať, naozaj múdrejší budeme až po reprezentačnej prestávke. Ale pravdepodobná je jeden aj druhý variant," povedal Grauzel pre TASR. "Zatiaľ sme sa dohodli len na individuálnej príprave, individuálnom tréningu a pokračujúcej rehabilitácii, bez kontaktného zaťaženia v rámci športu," dodal lekár Slovana. Na otázku, čoho je v súčasnej situácii Šatan schopný, uviedol: "Sú to viac-menej cvičenia, strečing, postupné aeróbne zaťaženia, no bez rizika kontaktu."

Slovanu bude v sobotu chýbať aj obranca Martin Štajnoch, no v súvislosti s ním Grauzel vyslovil presvedčenie, že sa na ľad čoskoro vráti.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona