Šatan bude pravdepodobne kapitánom reprezentácie

NETKY.SK • 4 Apríl 2014, 16:35 • 2 min
Šatan bude pravdepodobne kapitánom reprezentácie

BRATISLAVA - Po zapojení sa do prípravy na majstrovstvá sveta bude pravdepodobne kapitánom slovenskej hokejovej reprezentácie Miroslav Šatan.

slovakia

left justify in out

Útočník bratislavského Slovana figuruje v nominácii na ďalšiu fázu prípravy na májový svetový šampionát v bieloruskom Minsku, ktorá sa začne na budúci týždeň v utorok v Bratislave. Slováci už v rámci tohto bloku odohrajú aj dva prípravné duely s Rusmi (11. a 13. apríla v Bratislave).

 

Návrat Šatana do reprezentačného tímu po ročnej pauze sa zrodil po jeho stretnutí s vedením mužstva. "Nechceli sme sa vracať k minulosti. Ponúkol som Mirovi účasť v príprave na majstrovstvá sveta. On ju prijal, teší ma to. Stretli sme sa párkrát a všetko prebehlo v pohode bez emócií. S Mirom počítame ako s lídrom tejto zostavy. Ešte sme síce neurčili kapitána, ale je veľmi pravdepodobné, že sa ním stane," povedal pre web SME.sk tréner Vladimír Vůjtek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona