Šatan bol v etape v aute Tinkoff-Saxo

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 17:12 • 2 min
Šatan bol v etape v aute Tinkoff-Saxo

GAP - Bývalý slovenský hokejista Miroslav Šatan dostal jedinečnú možnosť vidieť zblízka etapu cyklistickej Tour de France.

slovakia

left justify in out

Podľa informácie v priamom prenose RTVS bol v pondelkovej šestnástej etape z Bourg de Péage do Gapu (201 km) hosťom tímu Tinkoff-Saxo a sledoval presun pelotónu zo sprievodného vozidla družstva priamo v konvoji.

 

Šatan sa stretol v nedeľu vo Valence s Petrom Saganom, predtým ho v sobotu podporoval na rýchlostnej prémii v Millau. Vďaka RTVS nahliadol po 15. etape aj do zákulisia vyhlasovania víťazov vo Valence. V pondelok nechýbal dlhoročný kapitán hokejovej reprezentácie Slovenska ani na štarte v Bourg de Péage, kde sa opäť stretol s Petrom Saganom či Albertom Contadorom. Tím sa stretnutím dvoch úspešných Slovákov pochválil aj na sociálnej sieti Facebook. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies