Saša Rašilov a Vanda Hybnerová sa rozvádzajú

NETKY.SK • 25 Február 2014, 12:52 • 2 min
Saša Rašilov a Vanda Hybnerová sa rozvádzajú

PRAHA - Dvojica sa zosobášila v roku 1993.

slovakia

left justify in out

Český herecký pár Saša Rašilov a Vanda Hybnerová sa rozvádza. Dvojica, ktorá sa zosobášila v roku 1993, žije už rok oddelene, no teraz sa rozhodli vzťah ukončiť aj oficiálne.

"Po problémoch v manželstve, ktoré bolo krásne a šťastné, počas ktorého sme budovali rodinu a všetko, čo k nej patrí, prišla kríza. Pred rokom som sa rozhodol všetko vyriešiť a odišiel som od rodiny. Dospel som k tomu, že sa navzájom veľmi trápime v situácii, ktorá nemá riešenie. Ani jeden sme nemali na to, urobiť ten krok a tak som ho urobil ja. Nebol v tom nikto tretí, ani z jeden strany. Deti máme na prahu dospelosti, tak nebol dôvod sa navzájom trápiť. Po ročnom odlúčení s Vandou sa kruh uzatvára tým, že sa rozvádzame. Prežili sme spolu krásne chvíle, máme spolu dve dokonalé dcéry. Prial by som si, aby bola Vanda šťastná. Zaslúži si to," uviedol 41-ročný herec v rozhovore pre český denník Blesk. Z ich manželstva pochádzajú dcéry Josefína a Antonie.

 

Saša Rašilov je členom Činohry Národního divadla v Prahe. Zahral si v snímkach ako Šakalí léta (1993), Samotári (2000), Román pro ženy (2005), Milenci a vrazi (2005), Účastníci zájazdu (2006), Roming (2007), Dažďová víla (2010), Bastardi (2011) či Hranaři (2011). Je tiež úspešným televíznym hercom a venuje sa dabingu, za ktorý získal Cenu Františka Filipovského. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.blesk.cz a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies