SaS bude mať tretieho podpredsedu

NETKY.SK • 22 Jún 2014, 15:40 • 2 min
SaS bude mať tretieho podpredsedu

BRATISLAVA - V parlamentnej strane SaS zvýšia počet podpredsedov z dvoch na troch. Zmena sa udeje počas pondelňajšej (23.6.) Republikovej rady strany.

slovakia

left justify in out

V diskusnej relácii spravodajskej relácie TA3 o tom informoval podpredseda strany a poslanec NR SR Jozef Mihál.
      

"Padne návrh na doplnenie užšieho tímu o tretieho podpredsedu," avizoval Mihál v TA3. Tento post by podľa jeho informácie mala získať súčasná generálna manažérka strany Jana Kiššová. Tá zároveň nahradí predsedu strany Richarda Sulíka v slovenskom parlamente. Sulík uspel v eurovoľbách a v ďalšom období bude pôsobiť v Bruseli.
      

Mihál odmietol, že by sa z tohto dôvodu mal Sulík vzdať vedenia strany. Predsedom podľa jeho slov ostane minimálne do roku 2017, kedy má SaS volebný kongres.
      

Okrem Mihála je podpredsedom SaS aj poslanec NR SR Ľubomír Galko. Strana mala snem na konci mája, na ktorom bolo zvolených osem nových členov Republikovej rady.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona