Sarri nepodá žalobu na Neapol

NETKY.SK • 3 Jún 2018, 15:21 • 2 min
Sarri nepodá žalobu na Neapol

RÍM - Taliansky futbalový tréner Maurizio Sarri nepodá žalobu na SSC Neapol. Bývalý kouč "Partenopei" sa namiesto právnej bitky s klubom Mareka Hamšíka pokúsi vyriešiť otázku svojho kontraktu mimosúdnou cestou.

slovakia

left justify in out

Sarri je údajne ochotný dohodnúť sa na odstupnom po tom, čo ho napriek ešte stále platnej zmluve na mieste trénera Neapola minulý týždeň nahradil Carlo Ancelotti. Neapol je preto až do formálneho ukončenia spolupráce so Sarrim povinný vyplácať mu jeho mzdu, ten si však podľa pravidiel platných v Taliansku nemôže voľne vybrať klub.

 

Londýnska Chelsea viedla pokročilé rokovania s cieľom angažovať 59-ročného kormidelníka, avšak odmietla zaplatiť odstupnú klauzulu vo výške 8 miliónov eur platnú do konca mája.

Sarri podľa portálu Football Italia za vznik situácie viní prezidenta SSC Aurelia De Laurentiisa, ktorý sa vyjadril, že nie je ochotný poskytnúť akúkoľvek úľavu z odstupného. Situácia okolo talianskeho trénera zasiahla aj hráčsku kabínu Neapola, keď mu viacerí členovia A-tímu poslali správy s otázkami ohľadom celej ságy. "Uvidíme, čo sa stane, keďže ešte stále neviem, ako to v skutočnosti je," povedal o okolnostiach Sarriho konca na trénerskom poste Belgičan Dries Mertens. Talianskeho kouča si medzitým vzhliadli zástupcovia Realu Madrid a tiež Tottenhamu Hotspur, ktorý hľadá náhradu pre prípad odchodu Mauricia Pochettina do "bieleho baletu".


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies