Sarr predĺžil zmluvu s Dunajskou Stredou

NETKY.SK • 14 August 2015, 12:31 • 2 min
Sarr predĺžil zmluvu s Dunajskou Stredou

DUNAJSKÁ STREDA - Senegalský futbalový stredopoliar Pape Macou Sarr predĺžil zmluvu so svojím súčasným zamestnávateľom FC DAC 1904 Dunajská Streda do júna 2017. Pôvodný kontrakt mal platnosť do konca tohto kalendárneho roka.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný rodák z mesta Thiés prišiel na Žitný ostrov vo februári počas zimnej prestávky z francúzskeho druholigového Angers SCO. Vedenie dunajskostredského klubu ponúklo Sarrovi predĺženie spolupráce po dobrých výkonoch.

 

"V klube sa cítim veľmi dobre, slovenská liga má svoju kvalitu. Teším sa, že tu môžem zostať dlhšie a novú zmluvu beriem ako výzvu pomôcť mužstvu dosiahnuť stanovené ciele. Dunajská Streda je priateľské mesto a keď príde za mnou manželka, bude to tu pre mňa príjemnejšie," povedal Sarr po podpise nového kontraktu pre oficiálnu klubovú stránku.

 

Pape Macou Sarr v tejto sezóne figuroval vo všetkých štyroch ligových stretnutiach v základnej zostave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies