Sarkozy odíde z politiky, ak nezvíťazí vo voľbách

NETKY.SK • 8 Marec 2012, 12:24 • 2 min
Sarkozy odíde z politiky, ak nezvíťazí vo voľbách

Sarkozy odíde z politiky, ak nezvíťazí vo voľbách - Politika Francúzsky prezident Nicolas Sarkozy dnes uviedol, že ak nezvíťazí v blížiacich sa prezidentských voľbách, odíde z politiky. no, odpovedal Sarkozy v rozhovore pre rádio RMC pohotovo na otázku, č

slovakia

left justify in out

img

Francúzsky prezident Nicolas Sarkozy dnes uviedol, že ak nezvíťazí v blížiacich sa prezidentských voľbách, odíde z politiky.
      "Áno," odpovedal Sarkozy v rozhovore pre rádio RMC pohotovo na otázku, či v prípade volebnej prehry skončí s politikou. "Robil by som niečo iné, neviem však, čo," dodal s uistením, že na takúto možnosť nemyslí.
      Nejde o prvé vyjadrenie Sarkozyho v tomto zmysle, konštatovala agentúra DPA. V januári novinárom, ktorí ho sprevádzali na návšteve Francúzskej Guyany, povedal, že sa stiahne z verejného života, ak nebude mať podporu voličov. "Už ma neuvidíte," vyhlásil.
      Sarkozy v prieskumoch zaostáva za prezidentským kandidátom socialistov Francoisom Hollandom. Niekoľko týždňov pred prvým kolom prezidentských volieb, ktoré sa bude konať 22. apríla, mu najnovšie prieskumy pripisujú podporu 25-28 percent voličov v porovnaní s 27-33 percentami pre Hollanda.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona