Šarapovovej cukrovinkárska firma sponzorom halového Paríža

NETKY.SK • 4 November 2013, 16:47 • 2 min
Šarapovovej cukrovinkárska firma sponzorom halového Paríža

PARÍŽ - Cukrovinkárska značka Sugarpova ruskej tenistky Marie Šarapovovej sa zaradila do sponzorského portfólia 22. ročníka parížskeho halového turnaja žien WTA Premier Open Gaz de France Suez, ktorý sa uskutoční v týždni od 27. januára - 2. februára 2014, čiže hneď po melbournských grandslamových Australian Open.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál Tennis World aj s pripomenutím, že pred tohtoročnými newyorskými US Open kolovali chýry o plánovanej účelovej jednorazovej zmene priezviska niekdajšej jednotky svetového rebríčka práve na Sugarpovová. Dvadsaťšesťročná Sibírčanka so sídlom na Floride napokon na predmetnom podujatí neštartovala pre problémy s pravým ramenom, ktoré ju stopli až do konca sezóny. Neskôr priznala, že jej zázemie sa v rámci PR naozaj pohrávalo s takouto ideou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies