Šarapovová v decembri v Kolumbii, Mexiku aj Thajsku

NETKY.SK • 8 Október 2013, 13:38 • 2 min
Šarapovová v decembri v Kolumbii, Mexiku aj Thajsku

MOSKVA - Ruská tenista Maria Šarapovová vynechá po problémoch s pravým ramenom zvyšok sezóny, o to dôkladnejšie sa hodlá pripraviť na nový súťažný ročník. Budú k tomu patriť exhibičné štarty.

slovakia

left justify in out

"Začnem s medzisezónnou prípravou skoro a zaradím do nej aj decembrové ukážkové zápasy v Bogote, México City a Thajsku," uviedla 26-ročná niekdajšia jednotka svetového rebríčka WTA Šarapovová prostredníctvom svojej oficiálnej prezentácie na Facebooku. 

Držiteľka kariérneho Grand Slamu zrušila svoju účasť na koncoročnom šampionáte v Istanbule (22. - 27. októbra), už čoskoro však znova bude mať raketu v ruke: "Stav môjho ramena sa počas ostatného týždňa naozaj zlepšil a konečne som mohla začať so silovejšou zložkou rehabilitácie, kým sa opäť postavím na kurt." 

Trojka terajšieho renkingu Šarapovová naposledy hrala 13. augusta v americkom Cincinnati. Po rýchlej pracovnej rozluke s Američanom Jimmym Connorsom je od leta bez herného kouča. Publicista Matt Cronin na twitterovom konte webu TennisReporters.net predznamenal, že Šarapovová hodlá túto situáciu vyriešiť počas novembra. Denník L´Equipe minulý týždeň referoval, že ako kondičného trénera si Ruska najala bývalého francúzskeho ragbistu Jéromeho Bianchiho. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona