Šarapovová už vo februári v Poľsku, zaznelo opakovane

NETKY.SK • 13 November 2014, 10:49 • 2 min
Šarapovová už vo februári v Poľsku, zaznelo opakovane

MOSKVA - Maria Šarapovová nastúpi za Rusko v Pohári federácie tenisových reprezentačných družstiev žien už 7. - 8. februára proti Poľkám na tvrdom povrchu Acrylic v hale v Krakove vo štvrťfinálovom 1. kole svetovej skupiny.

slovakia

left justify in out

Informáciu s odvolaním sa na svoje nemenované zdroje priniesol magazín Tennis. Už v októbri šéf národnej federácie FTR Šamiľ Tarpiščev oznámil, že sa s hráčkou dohodli na dvoch štartoch v budúcej sezóne vrátane predmetného, vtedy ho citoval Sport-Express.

 

"Vo februári nastúpi v Poľsku a ak uspejeme, tak potom aj v semifinále. Pravdepodobne by to bolo doma s Nemkami. V prípade dosiahnutia finále by to už bolo zložitejšie, pretože predbežne sa tam javí nesúlad s individuálnym termínovníkom," uviedol pred mesiacom Tarpiščev, ktorý pred sezónou 2014 odovzdal kapitánovanie vo Fed Cupe Anastasii Myskinovej. 

 

Držiteľka kariérneho Grand Slamu Šarapovová má v súťaži pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) zápasovú bilanciu 3:1. Debutovala v roku 2008 proti Izraelčankám a naposledy bola na kurte vo februári 2012 v Moskve v rámci duelu so Španielkami. Fed Cup potrebuje, ak chce splniť kritériá na štart na OH 2016 v brazílskom Riu de Janeiro. 

 

Šampiónky zo sezón 2004, 2005, 2007 a 2008 Rusky tento rok v extrémne oklieštenej zostave prehrali vo štvrťfinále elitnej skupiny v Austrálii 0:4, v aprílovej prelínačke si v Soči poradili 4:0 s Argentínčankami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies