Šarapovová už s miestenkou na WTA Finals, zatiaľ neoficiálne

NETKY.SK • 7 September 2015, 18:34 • 2 min
Šarapovová už s miestenkou na WTA Finals, zatiaľ neoficiálne

BRATISLAVA - Ruská trojka renkingu Maria Šarapovová je po Američanke Serene Williamsovej a Rumunke Simone Halepovej treťou tenistkou, ktorá už má istotu práva štartu vo dvojhre na koncoročnom "výberovom" šampionáte BNP Paribas WTA Finals Singapore presented by SC Global v Singapure (25. októbra - 1. novembra, tvrdý povrch v Singapore Sports Hub, celková dotácia 7 miliónov USD) pre osem najlepších v sezóne.

slovakia

left justify in out

Prepočet priniesli viaceré špecializované weby (napríklad Tennis World) a prostredníctvom twitterového konta aj renomovaný poľský publicista Michal Samulski, člen ITWA. Dvadsaťosemročná držiteľka kariérneho Grand Slamu Šarapovová nehrala na aktuálnych US Open v New Yorku pre pretrvávajúce problémy s pravou nohou. Na WTA Finals získala - ešte v Los Angeles - trofej v sezóne 2004. V rokoch 2007 (Madrid) a 2012 (Istanbul) bola vo finále.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies