Šarapovová už má titul pre svoje memoáre

NETKY.SK • 4 Jún 2013, 11:32 • 2 min
Šarapovová už má titul pre svoje memoáre

PARÍŽ - Ruská tenistka Maria Šarapovová by sa rada podelila o svoj životný príbeh a pozná už aj meno, aké by pamätiam dala.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ si ho necháva pre seba, ale nebude to marketingový titul Sugarpova kopírujúci značku kolekcie cukroviniek. "Určite nie. Uvidíte, keď knihe vyjde," povedala obhajkyňa titulu na parížskom Roland Garros. Priznala, že doteraz nemala čas ani na čítanie kníh či biografií svojich kolegov. Chuť k písaniu jej ale nechýba.

"Vždy si rada sadnem a zaznamenávam do denníka, čo som prežila. Robila som to už ako dieťa a juniorka, aj vtedy, keď sme ešte žili v Rusku. Človek si potrebuje trochu vyvetrať v hlave. Veľa som premýšľala o svojich ambíciách, tešila som sa z tréningov a víťazných zápasov. Rada by som sa o to podelila," tvrdí druhá hráčka svetového rebríčka. Biografia by mohla odhaliť aj pôvod jej povestného sústredenia na dvorci. "Ľudia sa ma pýtajú, či som sa s tým narodila. Vlastne ani neviem. Myslím si však, že sa to dá naučiť," uviedla Šarapovová a pridala aj vtipnú reakciu na tvrdenie jej otca, že sa narodila ako šampiónka: "Je to môj otec. Myslí si, že by som mohla na antuke zdolať Rafaela Nadala."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies