Šarapovová ubudla z renkingu, bude hrať v IPTL

NETKY.SK • 26 Október 2016, 11:23 • 2 min
Šarapovová ubudla z renkingu, bude hrať v IPTL

BRATISLAVA - Ruská niekdajšia líderka svetového rebríčka tenistiek vo dvojhre Maria Šarapovová ubudla z renkingu, pri jej mene svieti pomlčka.

slovakia

left justify in out

Držiteľka kariérneho Grand Slamu si odpykáva dištanc za meldóniové porušenie antidopingových pravidiel a za ostatných 52 týždňov už nemá na konte tri turnaje, len dva - vlaňajšie WTA Finals v Singapure (semifinále) a januárové melbournské Australian Open (štvrťfinále, ale aj pozitívny test).

Dvadsaťdeväťročná Šarapovová sa zapojí do ázijskej medzisezónnej súťaže miešaných nadnárodných družstiev International Premier Tennis League (IPTL) mimo oficiálnych štruktúr ITF, ATP a WTA, ktorá sa uskutoční 2. - 18. decembra. Informáciu priniesol špecializovaný web A Bola Amarela, zdieľala to aj ruská agentúra TASS.

Šarapovová sa po suspendácii na 15 mesiacov bude môcť vrátiť do oficiálneho diania 26. apríla 2017. Prakticky niet pochýb, že to bude na významných podujatiach na základe voľných kariet namiesto najnižšej úrovne ITF, ktorá by ju inak čakala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies