Šarapovová sa pustila do autobiografie, ráta s rokom 2017

NETKY.SK • 6 November 2015, 10:10 • 2 min
Šarapovová sa pustila do autobiografie, ráta s rokom 2017

MOSKVA - Ruská tenistka Maria Šarapovová sa pustila do svojej autobiografie. Držiteľka kariérneho Grand Slamu to oznámila prostredníctvom oficiálnej facebookovej prezentácie.

slovakia

left justify in out

Vyjadrila odhad, že kniha, na ktorej pracuje so spisovateľom Richom Cohenom, sa dostane do distribúcie v roku 2017. "S nadšením sa podelím o môj životný príbeh. Bude skutočný a priamy, bez obmedzení. Už na tom robíme a hovoríme so všetkými zaujímavými ľuďmi, ktorí mali vplyv na môj život. Je úžasné, koľko nových poznatkov pri tom nadobúdam, koľko vecí si pripomínam. Písanie je mojou vášňou, odkedy som pochopila, že matematika ňou nebude. Dávalo mi možnosť vyjadrovať moje pocity, keď som ako malé dievča nemala okolo seba veľa osôb na komunikovanie," uviedla 28-ročná niekdajšia jednotka svetového rebríčka Šarapovová. Publikáciu zastrešilo vydavateľstvo Farrar, Straus and Giroux.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies