Šarapovová sa predstavila na exhibícii v Las Vegas

NETKY.SK • 11 Október 2016, 11:02 • 2 min
Šarapovová sa predstavila na exhibícii v Las Vegas

LAS VEGAS - Ruská tenistka Maria Šarapovová sa po zredukovaní trestu za dopingový prehrešok vrátila na dvorce. Zatiaľ iba na exhibičnom podujatí v americkom Las Vegas, informovala agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

Šarapovová nestačila vo štvorhre po boku iba 16-ročnej talentovanej Američanky Taylor Johnsonovej na dvojicu Martina Navrátilová a Liezel Huberová, s ktorou prehrali 2:5. Ruská tenistka si zahrala aj v mixe - s Johnom McEnroeom zdolali Navrátilovú a Andyho Roddicka 5:3. "Nebola som na kurte dlhšiu dobu. Zabavila som sa," povedala Šarapovová pre ESPN.

 

Športový arbitrážny súd (CAS) minulý týždeň znížil Šarapovovej dvojročný trest od Medzinárodnej tenisovej federácie ITF o deväť mesiacov. Za užitie nepovolenej látky meldónium si tak odpyká dištanc v celkovej dĺžke 15 mesiacov. Dopingovým testom neprešla na úvodnom grandslamovom podujatí roka Australian Open. Šarapovová bude môcť opäť súťažne hrať od 26. apríla 2017.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies