Šarapovová predčasne ukončila sezónu, trápia ju zdravotné problémy

NETKY.SK • 18 September 2018, 14:52 • 2 min
Šarapovová predčasne ukončila sezónu, trápia ju zdravotné problémy

MOSKVA - Ruská tenistka Maria Šarapovová predčasne ukončila sezónu 2018 a v závere kalendárneho roka vynechá všetky naplánované turnaje. Informáciu potvrdil prezident Ruskej tenisovej federácie (RTF) Šamil Tarpiščev, ktorého citovala webová stránka tamojšej tlačovej agentúry TASS.

slovakia

left justify in out

"Bola to situácia 50 na 50, ale po diskusii s lekármi sa Maria rozhodla ukončiť sezónu a bude sa koncentrovať na zlepšenie svojho zdravotného stavu. Týmto rozhodnutím chce docieliť, aby nasledujúci rok odštartovala v optimálnej kondícii," povedal Tarpiščev. Šarapovovej program na nasledujúce týždne pôvodne obsahoval tri turnajové zastávky v Pekingu, Tchien-tine a Moskve. Stále je reálne, že aktuálne 24. hráčka svetového rebríčka príde do ruskej metropoly aspoň v pozícii oficiálnej hosťky.

Tridsaťjedenročná tenistka v tejto sezóne nezískala ani jeden turnajový titul a jej maximom boli semifinálové účasti na podujatiach v Ríme a Šen-čene. Práve v tomto čínskom meste by mala odštartovať nasledujúci ročník.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona