Šarapovová nechápe dobroprajnosť súperiek Sereny na US Open

NETKY.SK • 26 Október 2015, 14:55 • 2 min
Šarapovová nechápe dobroprajnosť súperiek Sereny na US Open

BRATISLAVA - Ruská tenistka Maria Šarapovová nechápala kolegyne z kurtov, ktoré na newyorských US Open 2015 priali americkej líderke renkingu Serene Williamsovej celkový triumf a s ním dobytie kalendárneho Grand Slamu.

slovakia

left justify in out

"Veľmi ma prekvapilo, keď veľa hráčok vyhlásilo: ´Dúfam, že sa jej to podarí.´ Zaskočilo ma to, lebo boli tiež v ´pavúku´ a ja som si hovorila, že načo potom vôbec hrajú. Asi je to mojou súťaživosťou," vyhlásila podľa Strait Times Šarapovová, ktorá na predmetnom podujatí chýbala pre zranenie pravej nohy. Serena Williamsová napokon prehrala v semifinále s Taliankou Robertou Vinciovou.

Dvadsaťosemročná niekdajšia jednotka svetového rebríčka Šarapovová chýbala v súťažnom dianí od začiatku júla do konca septembra a potom ju pre zmenu potrápilo ľavé predlaktie. Pred koncosezónnym šampionátom v Singapure, do ktorého vstúpila nedeľňajším vydretým triumfom nad Poľkou Agnieszkou Radwanskou, skonštatovala: "Mám veľmi peknú zbierku výsledkov magnetických rezonancií... Som hrdá na to, ako sa mi podarilo nájsť cestu nazad. Ľudia občas zabúdajú, že keď je niekto zranený, neznamená to dovolenku s margaritou. V skutočnosti to býva viac hodín roboty ako obvykle, pretože svaly bez riadnej záťaže ochabujú. Keď ste mimo viac ako týždeň, prichádzate o koordináciu medzi zrakom a rukami. Je to únavné aj mentálne, pretože sa treba neustále tlačiť do pozitívneho nastavenia."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies