Šarapovová nečaká Dimitrovovo dieťa, tvrdí jej agent

NETKY.SK • 19 Október 2013, 08:43 • 2 min
Šarapovová nečaká Dimitrovovo dieťa, tvrdí jej agent

SOFIA - Bulharský portál Novini vyrukoval s tvrdením, že skutočným dôvodom terajšej absencie ruskej tenistky Marie Šarapovovej v súťažnom dianí je tehotenstvo s Grigorom Dimitrovom a nie zranenie ramena.

slovakia

left justify in out

Túto informáciu však nepotvrdil agent bývalej svetovej jednotky Max Eisenbud. "Maria nie je tehotná. Je mi zle zo všetkých tých internetových serverov, ktoré priniesli túto ´zaručenú´ správu. Nie je to vonkoncom pravda. Odporúčal by som všetkým redaktorom, ktorí nemajú čo robiť a púšťajú také správy do sveta, aby si radšej urobili poriadok vo svojom živote," uviedol Eisenbud kriticky.

Niekdajšia jednotka svetového rebríčka WTA Šarapovová naposledy hrala 13. augusta v americkom Cincinnati. Nedávno zrušila štart na koncoročnom šampionáte v Istanbule (22. - 27. októbra), ale prostredníctvom svojej oficiálnej prezentácie na Facebooku predznamenala, že čoskoro začne s medzisezónnou prípravou a zaradí si do nej aj decembrové exhibičné vystúpenia v Bogote, México City a Thajsku. Denník L´Equipe začiatkom októbra referoval, že ako kondičného trénera si Ruska najala bývalého francúzskeho ragbistu Jéromeho Bianchiho. 

Bulhari teraz napísali, že Šarapovovú spoznal personál aj klientela kliniky s príslušnou agendou v kalifornskom Los Angeles, hoci prišla s čiernymi okuliarmi a v znenápadňujúcom odeve. Web Tennis World citoval nemenovanú osobu zo zázemia 26-ročnej držiteľky kariérneho Grand Slamu: "Nebudem hovoriť o Mariinom súkromí." 

Rovnaký portál pripomenul, že 22-ročný 28. hráč renkingu Dimitrov nedávno ukončil svoju spoluprácu so švédskou ustanovizňou Good to Great Tennis Academy, konkrétne koučom Mikaelom Tillströmom. Web akadémie vtedy vysvetlil, že Bulhar chce tráviť viac času v Los Angeles, ale vzhľadom na systém fungovania spomenutej ustanovizne by Tillström nemohol svojho doterajšieho zverenca nasledovať na plnší úväzok. Šarapovová žije práve v LA. Tento týždeň sprevádza svojho partnera na turnaji v Štokholme. 

Vzťah tenistov prenikol na verejnosť počas májového turnaja v Madride, debatovalo sa o ňom už počas januárových melbournských Australian Open. Šarapovová v minulosti mala po svojom boku slovinského basketbalistu Sašu Vujačiča. Dimitrova vlani vo februári spájali noviny New York Post spájali s americkou tenistkou Serenou Williamsovou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona