Tarpiščev poprel zvesti o Šarapovovej, koniec jej kariéry nepredznamenal

NETKY.SK • 19 Máj 2016, 13:35 • 2 min
Tarpiščev poprel zvesti o Šarapovovej, koniec jej kariéry nepredznamenal

MOSKVA - Ruská tenistka Maria Šarapovová, ktorá je momentálne suspendovaná do doriešenia dopingového prípadu, možno ukončí svoju kariéru. S takouto tézou údajne vyrukoval pre R-Sport prezident národnej tenisovej federácie (FTR) Šamiľ Tarpiščev, neskôr sa pre iný zdroj ohradil, že ho citovali mystifikujúco.

slovakia

left justify in out

"Povedal som len toľko, že ona teraz nemôže hrať, lebo v jej záležitosti ešte nepadol verdikt," citovala funkcionára TASS, keď si overovala jeho tvrdenie. 

Podľa R-Sport Tarpiščev označil situáciu v súvislosti s držiteľkou kariérneho Grand Slamu za zlú a vyslovil "veľkú pochybnosť", či sa 29-ročná niekdajšia jednotka svetového rebríčka vráti na kurty. 

Tarpiščev po marcovom prepuknutí meldóniovej kauzy predznamenal, že Šarapovová podľa jeho názoru možno bude znova hrať už na olympijských hrách 2016 v brazílskom Riu de Janeiro. Nie je jasné, z čoho by vystala terajšia zmena odhadu, ak by platila verzia R-Sport.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies