Šarapovová je oprávnená hrať už v Stuttgarte, zdôraznila WTA

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 11:51 • 2 min
Šarapovová je oprávnená hrať už v Stuttgarte, zdôraznila WTA

ST. PETERSBURG - Ruská tenistka Maria Šarapovová ako grandslamová šampiónka i víťazka WTA Finals môže požiadať o neobmedzený počet voľných kariet a aj ich dostať.

slovakia

left justify in out

Po zákaze štartu na 15 mesiacov za porušenia antidopingových pravidiel bude oprávnená hrať v stredu 26. apríla 2017 a má nárok predstaviť sa už v spomenutý deň na turnaji WTA Premier Porsche Tennis Grand Prix na antuke v hale v nemeckom Stuttgarte, uviedla na svojom webe Tenisová asociácia žien. Upozornila, že podľa pravidiel WTA aj Antidopingového programu tenisu môže Šarapovová hrať na podujatí, ktoré sa uskutoční v týždni konca jej suspendácie, ak sa úvodný zápas samotnej tenistky udeje po uplynutí dištancu. WTA podotkla, že 1. kolo v Stuttgarte obvykle býva rozložené do troch dní od pondelka do stredy. Držiteľka kariérneho Grand Slamu a niekdajšia líderka singlového renkingu Šarapovová už dostala voľné karty aj na Madrid a Rím a rokuje s Francúzskou tenisovou federáciou (FFT) o takomto privilégiu na parížsky Roland Garros.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona