Šarapovová ďakovala fanúšikom za podporu: Verím v ďalšiu šancu

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 11:10 • 2 min
Šarapovová ďakovala fanúšikom za podporu: Verím v ďalšiu šancu

LOS ANGELES - Ruská tenistka Maria Šarapovová využila najpopulárnejšiu sociálnu sieť a poďakovala sa fanúšikom za podporu, ktorej sa jej dostalo po zverejnení pozitívneho dopingového testu.

slovakia

left justify in out

Na Australian Open jej zistili v tele od januára zakázané meldónium, bývalá svetová jednotka tvrdí, že liek užívala desať rokov.

 

"V schránke som mala množstvo správ, boli plné lásky a porozumenia. V takýchto chvíľach som hrdá, že vás môžem nazvať mojimi fanúšikmi. Prejavili ste mi podporu, vaše slová mi vyčarili úsmev na tvári. Všetkým vám veľmi pekne ďakujem," napísala päťnásobná grandslamová šampiónka na Facebooku.

 

Šarapovová bude mať od 12. marca zastavenú činnosť, za previnenie voči dopingovým pravidlám jej hrozí dištanc na jeden až tri roky. Priaznivcom odkázala, že verí v druhú šancu. "Chcem hrať opäť a verím, že k tomu dostanem príležitosť. Vaše správy sú pre mňa povzbudením v tom, že sa mi to podarí," dodala.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies