Šarapovová a Ovečkin sú najpopulárnejšie ruské celebrity

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 18:33 • 2 min
Šarapovová a Ovečkin sú najpopulárnejšie ruské celebrity

MOSKVA - Tenistka Maria Šarapovová je najznámejšou a najpopulárnejšou ruskou celebritou. Päťnásobná grandslamová víťazka dominuje tradičnému výročnému rebríčku ruskej verzie magazínu Forbes už druhý rok po sebe.

slovakia

left justify in out

Na päty jej aj vďaka triumfu ruskej zbornej na svetovom šampionáte v hokeji v Minsku začal stúpať Alexander Ovečkin, ktorý sa za rok posunul z 5. na 2. miesto. Tretí je spevák Grigorij Leps. V najlepšej desiatke sú aj ďalší dvaja hokejisti - šiesty je Iľja Kovaľčuk a desiaty Jevgenij Malkin. Tesne pred Allu Pugačovovú sa dostal na 7. mieste krasokorčuliar Jevgenij Pľuščenko.

Šarapovová zarába z celebrít najviac, jej príjem za posledný rok bol 24,4 milióna dolárov. O Ovečkinovi sa zasa píše a hovorí najviac v médiách, tesne za ním nasleduje Pľuščenko. Informácie zverejnil web magazínu Forbes. 


Rebríček najpopulárnejších a najznámejších ruských celebrít za rok 2014 podľa Forbes: 1. Maria Šarapovová (tenis), 2. Alexander Ovečkin (hokej), 3. Grigorij Leps (populárna hudba), 4. Valerij Gergijev (klasická hudba), 5. Filipp Kirkorov (populárna hudba), 6. Iľja Kovaľčuk (hokej), 7. Jevgenij Pľuščenko (krasokorčuľovanie), 8. Alla Pugačovová (hudba), 9. Xenia Sobčaková (televízna moderátorka), 10. Jevgenij Malkin (hokej)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona