Šarapová nie je expertka na boby, v Soči bude moderátorka

NETKY.SK • 18 Január 2014, 13:46 • 2 min
Šarapová nie je expertka na boby, v Soči bude moderátorka

MELBOURNE - Šarapovová predstaví divákom NBC mesto, v ktorom v detstve žila.

slovakia

left justify in out

Ruská tenistka Maria Šarapovová vymení počas zimných olympijských hier v Soči raketu za mikrofón a divákom zámorskej televézie NBC predstaví mesto na pobreží Čierneho mora. V Soči prežila štvornásobná grandslamová šampiónka časť detstva. Šarapovová nebude priamo komentovať olympijské súťaže, bude za mikrofónom v štúdiu a navyše bude ukazovať s kamerou a mikrofónom zaujímavé miesta Soči. V rozhovoroch sa vyhne kontroverzným témam i ruským zákonom o ľudských právach.

"Každý si myslí, že budem komentovať šport. Nie som však expert na zimné športy. O boboch nemám veľa vedomostí. Môžem potvrdiť, že nebudem komentovať. Chystám sa predstaviť celému svetu Soči a k tomu budem mať na starosti ešte pár ďalších vecí. Prejdeme sa s hosťami po meste a porozprávame sa v štúdiu," povedala Šarapovová, ktorá žila v Soči od dvoch do šiestich rokov. 

Dejisku ZOH 2014 pomáhala ruská tenistka už pred vyše siedmimi rokmi pri kandidatúre. Najväčšie športové podujatie v zimných športoch v roku 2014 sa uskutoční od 7. do 23. februára 2014. Šarapovová bola v roku 2012 vlajkonosičkou ruskej výpravy na slávnostnom otvorení olympijských hier v Londýne, kde získala striebornú medailu vo dvojhre. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona