Sara Sandeva nedokáže dlho oddychovať

NETKY.SK • 17 Január 2018, 07:13 • 2 min
Sara Sandeva nedokáže dlho oddychovať

BRATISLAVA - Česká herečka pôvodom z Macedónska Sara Sandeva nevie dlho nič nerobiť.

slovakia

left justify in out

„Ja dokážem oddychovať asi týždeň, potom musím zas niečo robiť. Bola som sa v zime už zohriať v Dominikánskej republike a načerpať silu z mora a zo slniečka a teraz ma čakajú nové projekty, zas toho bude veľa, vrátila som sa po dlhej dobe aj na divadelné dosky, predtým na to nebol čas. Ale ja sa teším, vyhovuje mi to, ja som taký typ človeka, že nevydržím len sedieť doma a nič nerobiť,“ povedala v rozhovore Sara.

Mladá herečka si aj na tento rok vytýčila niekoľko cieľov. „Urobila som to aj pred rokom, zapísala som si do notesa body, ktoré by som si chcela splniť. Nie sú to predsavzatia, skôr také profesijné a súkromné ciele. Bolo totiž veľmi fajn si ten zoznam koncom roka otvoriť a preškrtať si, čo sa podarilo a čo nie. A je zároveň dobre mať stále na očiach, kam človek smeruje,“ poznamenala herečka, ktorá sa tento rok chystá pracovne i do zahraničia. „Ide o Indiu. Tam som bola minulý rok na jednom medzinárodnom festivale s filmom Strašidlá. Strašidlá boli také farebné, tak som si hovorila, že by sa Indom mohli páčiť. A dva dni pred odletom do Prahy som tam napokon mala stretnutie s jedným pánom režisérom, tak uvidíme, ako to dopadne. A druhé miesto, kam sa chystám, je Macedónsko, aj tam sa možno niečo podarí. Žiť ale zostávam stále v Česku, sťahovať sa nikam nehodlám,“ dodala.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies