Sara Ramirez oznámila, že je bisexuálka

NETKY.SK • 10 Október 2016, 09:47 • 2 min
Sara Ramirez oznámila, že je bisexuálka

LOS ANGELES – Mexicko-americká herečka a speváčka Sara Ramirez oznámila, že je bisexuálka.

slovakia

left justify in out

Predstaviteľka lekárky Callie Torres v seriáli Klinika Grace (2005) to prezradila počas sobotňajšieho príhovoru na konferencii 40 To None Summit v Los Angeles. Tú usporadúva organizácia True Colors Fund, ktorá sa venuje LGBT komunite bez domova.


Rodáčka z mexického Mazatlánu sa vyjadrila, že súcití s mládežou, ktorá sa ocitla na ulici a zároveň musí čeliť vyhraneným požiadavkám spoločnosti. "Vzhľadom na križovatky v mojom živote – žena, žena rôznych rás, farebná žena, queer, bisexuálka, Američanka mexicko-írskeho pôvodu a imigrantka, ktorá vyrástla v katolíckych rodinách, sa plne zaujímam o projekty, ktoré umožňujú našej mládeži, aby ju vypočuli, a ktoré podporujú mládež v tom, aby mala svoj vlastný komplexný príbeh," vyhlásila 41-ročná herečka, ktorá je od roku 2012 vydatá za analytika Ryana DeBolta.


Sara Elena Ramírez sa preslávila účinkovaním v spomínanej Klinike Grace, z ktorej odišla tento rok po odvysielaní 12. sezóny. Okrem toho si zahrala v snímkach ako Láska cez internet (1998), Star Patrol (2000), Baseball Wives (2002), Spider-Man (2002) či Chicago (2002). V roku 2005 získala cenu Tony v kategórii Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe muzikálu za stvárnenie Lady of the Lake v predstavení Monty Python's Spamalot. Ako speváčka má na konte debutovú eponymnú EP nahrávku, ktorá vyšla v roku 2011.


Informácie pochádzajú z webstránky www.usmagazine.com a archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona