Saparov Gaziantepspor zameral Vitteka

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 12:31 • 2 min
Saparov Gaziantepspor zameral Vitteka

ANKARA - S 23 gólmi v reprezentácii najlepší strelec v histórii samostatnej Slovenskej republiky Róbert Vittek sa podľa webu Güncel Gazette ocitol v hľadáčiku tureckého futbalového klubu Gaziantepspor.

slovakia

left justify in out

Spomenutý zdroj pripomína, že skúsený 32-ročný útočník má za sebou vydarenú sezónu vo farbách Slovana Bratislava, keď v najvyššej slovenskej súťaži napriek neabsolvovaniu kompletného programu nastrieľal 12 gólov. Bratislavský rodák už v minulosti v krajine "polmesiaca" pôsobil - postupne v kluboch Ankaragücü, Trabzonspor a Istanbul Büyüksehir Belediyesi, za ktorý však pre zdravotné problémy nenastúpil. V cudzine bol dobre stavaný zakončovateľ ešte hráčom francúzskeho OSC Lille a nemeckého 1. FC Norimberg, kde sa mu darilo najviac. Podľa správy na spomenutom webe by mohol byť Vittek náhradou za útočníka Cenka Tosuna, ktorý odchádza do Besiktasu Istanbul. V Gaziantepspore pôsobí slovenský stredopoliar Marek Sapara. Vittek by podľa avizovaných informácií ešte mal pomôcť Slovanu v 2. predkole Ligy majstrov 2014/2015.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona