VIDEO: Sao Paulo žiada od United za svoju hviezdu neuveriteľných £ 50m

NETKY.SK • 20 Júl 2012, 13:16 • 2 min
VIDEO: Sao Paulo žiada od United za svoju hviezdu neuveriteľných £ 50m

VIDEO: Sao Paulo žiada od United za svoju hviezdu neuveriteľných £ 50m

slovakia

left justify in out

imgSAO PAULO – Brazílsky futbalový klub Sao Paulo žiada od Manchestru United, aby zvýšili svoju ponuku za Lucasa Mouru na neuveriteľných 50 miliónov libier.
Brazílsky klub odmietol £27 miliónovú ponuku za svoju hviezdu, keď bol hlavný skaut Jim Lawlor vyslaný, aby sprostredkoval dohodu.

19-ročný záložník je v súčasnej dobe v Londýne a pripravuje sa na olympiádu. Dnes si v Middlesborough jeho tím zmeria sily s výberom Anglicka.

Sao Paulo odmietol tiež ponuky Chelsea, Realu Madrid a Interu Miláno.
"Manchester United ponúkol 35 miliónov eur, ale bude musieť ponúknuť viac," vyhlásil riaditeľ klubu, Marco Aurelio Cunha Cunha.
"Pre nás má väčšiu cenu už iba Neymar, hneď za ním je Lucas a určite ho nepredáme za menej. Pre nás je stále lepšie mať dobrého hráča, ako mať veľa peňazí v banke."

United, ktorí sú v súčasnosti na turné po Afrike, sa ešte nevyjadrili ohľadne svojho záujmu o Mouru. Nepotvrdili ho, ale ani nevyvrátili.

Brazílsky loptový mág v akcii:{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=dRuTap8MBxg"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies