Santos uspel s odvolaním, CAS mu znížil trest

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 16:16 • 2 min
Santos uspel s odvolaním, CAS mu znížil trest

LAUSANNE - Portugalský tréner Fernando Santos uspel s odvolaním, v ktorom žiadal znížiť trest za svoje nešportové správanie počas pôsobenia na lavičke reprezentácie Grécka.

slovakia

left justify in out

Športový arbitrážny súd (CAS) oznámil, že mu pôvodný osemzápasový dištanc vymeraný Medzinárodnou futbalovou federáciou (FIFA) zredukoval na polovicu, pričom dva duely z trestu sú podmienečne odložené na obdobie šiestich mesiacov.

 

Santos sa previnil počas osemfinálového súboja lanských majstrovstiev sveta proti Kostarike, keď verbálne napadol rozhodcov, za čo sa nevyhol vykázaniu z lavičky po predĺžení. "Protestoval proti ich verdiktom a spochybňoval ich nestrannosť," uviedol CAS. Gréci napokon vypadli z turnaja v penaltovom rozstrele. 

 

Santos má zakázaný kontakt s hráčmi na štadióne počas dvoch zápasov kvalifikácie ME 2016, v ktorých Portugalsko privíta 29. marca Srbsko a 13. júna zavíta do Arménska. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies