Santos chce dodatočne viac peňazí za Neymarov prestup

NETKY.SK • 30 Máj 2015, 17:36 • 2 min
Santos chce dodatočne viac peňazí za Neymarov prestup

SAO PAULO - Predstavitelia brazílskeho futbalového klubu FC Santos potvrdili, že podali oficiálnu sťažnosť na Neymara, jeho otca, marketingovú spoločnosť Neymar Sports e Marketing a FC Barcelona pre prestup hviezdneho hráča do katalánskeho veľkoklubu v roku 2013.

slovakia

left justify in out

Klub si myslí, že by mal za Neymara dostať viac ako 17,1 milióna eur, ktoré Barcelona za prestup zaplatila.


"Pred dvoma rokmi sa 31. mája Santos a všetci menovaní dohodli, že Barcelona za práva na hráča zaplatí 17,1 milióna eur a ďalšie dva milióny, ak bude medzi finalistami Zlatej lopty. Potom sa Santos dozvedel, že futbalistova cena narástla až na 83 miliónov eur. Preto si klub myslí, že mu Barcelona, Neymar aj jeho spoločnosť dlží odškodné a funkcionári Barcelony by možno mali byť za svoj postup potrestaní," povedal novinárom prezident Santosu Modesto Roma a dodal: "Táto sťažnosť nie je namierená proti klubovému idolu, ale skôr pre dobro Santosu. Vážime si každého, ale potrebujeme náhradu za škodu spôsobenú nášmu klubu."


Barcelonu v súvislosti s týmto prestupom obvinili aj španielske úrady, ktoré podozrievajú prezidenta klubu Josepa Bartomeua a bývalého prezidenta Sandra Rosella z daňových podvodov.
Informácie zverejnil portál goal.com.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies